Bars en koelkasten huren in Tilburg

Bij Nooijens Verhuur uit Tilburg kunt u terecht voor verschillende bars en koelkasten. Bars zijn er van tafeltapje tot watergekoelde evenementenbar. De kleinere tafeltapjes en bars met een lengte van 1 meter hebben een droogkoel systeem. Voor het zwaardere werk op evenementen hebben wij grotere bars te huur met waterkoelingen. Uniek in ons assortiment is de party-trailer. Compleet met bar, tap, koelingen, karaoke, boxen en 55inch 3D tv! Hij wordt voor u neergezet en het feest kan beginnen!

In ons assortiment vindt u verschillende koelingen en vriezers om te huren . Voor uw flessen hebben wij tafelmodel koelkasten van 100 liter, grotere koelkasten van 280 liter en glasdeurkoelkasten met binnen en buitenverlichting.

Geeft u een themafeestje? Nooijens Verhuur te Tilburg heeft  luxe bars te huur in de thema’s oud, bruin café en Hawaii. U kunt ook kiezen voor het huren van een bar ombouw welke een hip en trendy uitstraling hebben door de ingebouwde LED-verlichting. De ijscobakfiets is ideaal voor het geven van een zomers tintje aan uw feest of evenement.

Natuurlijk verhuurt  Nooijens Verhuur Tilburg niet alleen bars en koelkasten  maar ook alle andere benodigdheden voor een geslaagd feest. Kijk op onze website voor het huren van statafels, barkrukken, bars of tapjes, koelkasten, (party)tenten en meubels voor uw feest of evenement.  Daarnaast levert Nooijens Verhuur natuurlijk niet alleen in Tilburg. Ook Moergestel, Berkel Enschot, Goirle, Oisterwijk, Udenhout, Dongen, Rijen, Breda, Eindhoven, Gilze, Oosterhout  en alle andere plaatsen in de omgeving liggen binnen het bereik van Nooijens Verhuur Tilburg.  Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website voor een vrijblijvende offerte van uw feest of evenement.

Contact

Watermanstraat 28
5015TE Tilburg
013-5441481
info@nooijensverhuur.nl

Twitter

Facebook