Decoratie en verwarming huren

Decoratie huren is niet alleen maar voor het opleuken van u feest, opening of beurspresentatie, maar kan ook functioneel zijn. Bij Nooijens Verhuur Tilburg kunt u werkelijk alles huren om uw feest of evenement mooi aan te kleden. Denk hierbij aan afscheidingen van chromen paaltjes met koord, luxe kamerschermen met prints of vloerbedekking en lopers in diverse kleuren. Ook het huren van verlichting kan mooi en functioneel zijn op uw feest. Nooijens Verhuur Tilburg heeft niet alleen sfeerlampen en trendy windlichten maar ook luxe en trendy LED-verlichting en mooie lantaarns te huur.  U vindt dit assortiment tevens onder het kopje ‘Verlichting & Geluidsapparatuur’ op de website van Nooijens Verhuur.

Uw feest in de koudere dagen van het jaar is heel goed mogelijk in een party- of pagodetent mits er een aangename verwarming aanwezig is. Bij Nooijens Verhuur kunt u o.a. terecht voor het huren van  gas heaters, terrasverwarming of diesel heaters die warme lucht door de ruimte verspreiden. Een diesel heater staat buiten de ruimte opgesteld waardoor u geen last heeft van geluidsoverlast of geuren.  Brandstoffen, zoals gasflessen en dieselolie worden natuurlijk ook door Nooijens Verhuur Tilburg geleverd.

Natuurlijk verhuurt  Nooijens Verhuur Tilburg niet alleen aankleding en verwarming  maar ook alle andere benodigdheden voor een geslaagd feest. Kijk op onze website voor het huren van bartafels, barkrukken, bars of tapjes, koelkasten, (party)tenten en meubels voor uw feest of evenement.  Daarnaast levert Nooijens Verhuur natuurlijk niet alleen in Tilburg. Ook Moergestel, Goirle, Oisterwijk, Udenhout, Berkel Enschot, Dongen, Rijen, Gilze, Oosterhout, Breda, Eindhoven en alle andere plaatsen in de omgeving liggen binnen het bereik van Nooijens Verhuur Tilburg.  Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website voor een vrijblijvende offerte van uw feest.

Contact

Watermanstraat 28
5015TE Tilburg
013-5441481
info@nooijensverhuur.nl

Twitter

Facebook