Geschiedenis

De geschiedenis en het ontstaan van Nooijens Verhuur. 

Van theelepeltje tot luxe feesttent. 
 
Nooijens verhuur is ontstaan op 1 juli 1996 toen Henri en Conny Nooijens de kans kregen om het verhuurbedrijf, waar Henri al 12 jaar in loondienst werkzaam was, over te nemen. 
 
Het was toen gelegen aan de Koopvaardijstraat te Tilburg, maar al gauw werd deze ruimte te klein en moest er snel naar een grotere locatie worden uitgekeken. Het assortiment werd sterk uitgebreid met o.a. luxe partytenten, pagodetenten, podia, verwarming, taps & bars, div. meubelen enz, enz. 
Vooral door uitbreiding van het assortiment zowel in de breedte als in de diepte, maar ook om te kunnen voldoen aan een betere bereikbaarheid en een overzichtelijkere opstelling van het verhuurassortiment was aan een verhuizing niet te ontkomen. 
 
Op 1 juli 1999 betrokken we ons huidige pand aan de Watermanstraat 28 te Tilburg. 
Het pand voldeed aan de sterke groei van Nooijens Verhuur met als resultaat dat ook dranken tot het assortiment gingen behoren. 
Dit was vooral om aan de behoefte van een totaalpakket te kunnen voorzien. 
 
Sindsdien groeit de klantenkring maar door, dit omdat men voor alle feesten en partijen bij ons terecht kan, of het nu een huwelijksfeest, receptie, opening, personeelsfeest, verjaardag, geboorte, familie etentje of een groot evenement betreft, alles is piekfijn bij ons te regelen. 
 
Wilt u ons bezoeken voor meer informatie, bel voor een afspraak om teleurstelling te voorkomen.
 
U vindt ons op industrieterrein Loven zijstraat Centaurusweg (industrienr.4356) Watermanstraat 28 in Tilburg. 
(zie route beschrijving) 
 
Voor elk feest of partij haal Nooijens Verhuur erbij!!!!!

Contact

Watermanstraat 28
5015TE Tilburg
013-5441481
info@nooijensverhuur.nl

Facebook