Informatie

U organiseert een opening, jubileum, receptie, personeels- of familiefeest. En omdat dat tenslotte niet iets is wat u iedere week doet, wordt alles tot in de puntjes voorbereid. 

 
Letterlijk aan alles is gedacht. De gastenlijst is opgesteld, de uitnodigingen zijn met zorg gemaakt en verstuurd. Een goed cateringbedrijf is ingeschakeld enz, enz. Zelfs mooi weer besteld... 
Alles in orde, zou u zeggen. Maar ......u moet er toch niet aan denken dat de tent niet tijdig staat of dat er te weinig stoelen of tafels zijn. Is het glaswerk wel zuiver? Kortom: is de finishing touch in orde? 
 
Als u een feest organiseert en kwaliteit verlangt, weet u dat wanneer je alles tot in de puntjes geregeld hebt er niets meer mis mag gaan. 
 
Om een lang verhaal kort te maken, onze inbreng speelt een belangrijke rol bij het welslagen van uw feest. Nooijens Verhuur neemt u die zorgen uit handen. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid, daar staan wij voor. 
 
Luxe tenten, tafels, stoelen, serviesgoed en bestek, maar ook tafellinnen en passende verlichting zijn slechts een greep uit onze huurgoederen. Alles in huis dus om uw feest een compleet en verzorgd uiterlijk te geven. En uw gasten in een sfeervolle ambiance te ontvangen. En vanzelfsprekend kunt u erop rekenen dat alles schoon, 
onbeschadigd en gelijk van kleur en model is. 
Ook voor al uw dranken kunt u bij ons terecht, natuurlijk nemen we alle ongeopende dranken weer graag retour zodat u zelf niet hoeft te sjouwen en altijd verzekerd bent van voldoende voorraad. 
 
Heeft u nog vragen? Of wilt u ons laten meedenken over de aankleding van uw party? Wenst u nadere informatie over het assortiment, onze mogelijkheden en tarieven? 
Laat het ons dan weten. Wij informeren U graag. 
 
Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom om onze materialen te bekijken en het een en ander door te spreken. 
Als u ons onverwachts wilt bezoeken, bel dan even vooraf om teleurstelling te voor komen.
 
Tot ziens bij Nooijens Verhuur 
 
Openingstijden maandag t/m zaterdag van 9.00 t/m 17.00 uur.

Contact

Watermanstraat 28
5015TE Tilburg
013-5441481
info@nooijensverhuur.nl

Facebook