Partytenten, podia en vloeren huren in Tilburg

 

Nooijens Verhuur is hét  partytenten verhuurbedrijf in Tilburg en omstreken.

Het huren een partytent, pagodetent of alu-tent zijn een belangrijk onderdeel van uw feest of evenement. Alles is daarin mogelijk, van klein tot groot, met of zonder het huren van een kunststof vloer, in combinatie met statafels, barkrukken, bars en ander meubilair. Ook verlichting en verwarming zijn onmisbaar voor het slagen van uw feest en allemaal te huur bij Nooijens Verhuur Tilburg.

Wij zorgen voor een correcte opbouw van de materialen en sluiten alles aan zodat u alleen hoeft te zorgen dat u op het feest bent. Ook de afbouw en het netjes achterlaten van de feestlocatie kan aan de medewerkers van Nooijens Verhuur worden overgelaten.

Het verhuren van podia in alle maten en hoogten, desgewenst afgerokt en bekleed met tapijttegels behoord ook tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan een optreden, toespraak of een modeshow met licht en geluidsapparatuur.

Nooijens Verhuur,  “van theelepeltje tot luxe feesttent”, daarmee is alles gezegd. Wilt u zelf gast zijn op uw eigen feest? Dan kunt u bij ons ook terecht voor het inhuren van bedienings- en bar personeel.

Natuurlijk verhuurt  Nooijens Verhuur Tilburg niet alleen tenten, podia en vloeren  maar ook alle andere benodigdheden voor een geslaagd feest. Kijk op onze website voor het huren van geluidsset, barkrukken, servies, koelkasten en glaswerk voor uw feest of partij.  Daarnaast levert Nooijens Verhuur natuurlijk niet alleen in Tilburg. Ook Goirle, Moergestel, Udenhout, Rijen, Oisterwijk, Berkel Enschot, Eindhoven en Breda en alle andere plaatsen in de omgeving liggen binnen het bereik van Nooijens Verhuur Tilburg.  Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website voor een vrijblijvende offerte van uw feest.

Contact

Watermanstraat 28
5015TE Tilburg
013-5441481
info@nooijensverhuur.nl

Facebook