Tafellinnen huren Tilburg

Om uw mooie, gedekte tafel helemaal af te maken zijn tafellinnen onmisbaar. Tafelkleden en servetten kunt u huren in diverse maten en kleuren om een aangeklede sfeer te creëren. Statafelrokken met strik of trendy stretchrokken in de kleuren bordeaux, blauw, grijs, wit en zwart met eventueel een doorzichtige beschermplaat, Nooijens Verhuur in Tilburg heeft het allemaal.

Service staat bij Nooijens Verhuur centraal. De huurprijzen zijn inclusief stomerijkosten, daarom kan al het tafellinnen vuil retour. Ook voor papieren tafelkleden en servetten kunt u bij Nooijens Verhuur terecht.

Natuurlijk zijn de tafellinnen maar een klein onderdeel van een geslaagd feest. Bij Nooijens Verhuur kunt u daarom ook terecht voor alle andere benodigdheden. Denk hierbij aan het huren van tenten, statafels en stoelen.Nooijens Verhuur levert niet alleen in Tilburg maar ook in Goirle, Moergestel, Udenhout, Oisterwijk, Oosterhout, Rijen, Gilze, Dongen, Breda, Gorinchem, Drimmelen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waalwijk, Loon op Zand, Helvoirt, Drunen en Eindhoven.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Watermanstraat 28
5015TE Tilburg
013-5441481
info@nooijensverhuur.nl

Twitter

Facebook