Verhuur van glasservies

Nooijens Verhuur Tilburg heeft een groot en uitgebreid assortiment glasservies in de verhuur. U kunt bij ons terecht voor o.a. het huren van bierglazen, longdrinkglazen en wijnglazen maar ook voor het huren van een leuke kom voor bowl, waterkannen en likeurglazen bent u bij Nooijens Verhuur aan het juiste adres. Al het glasservies is te huur in verschillende soorten en maten, van normale fluitjes tot luxe champagne flûtes.  Ook glaswerk voor ijs, cocktails en nootjes is bij Nooijens Verhuur Tilburg verkrijgbaar.

Heeft u niet alleen het glaswerk nodig maar ook de drank? Dan zit u hier goed! Nooijens Verhuur Tilburg beschikt over een compleet drankenassortiment bestaande uit bier, wijn, verschillende frisdranken en sterke dranken. Drank kopen wordt zo wel heel makkelijk, en alles wat u niet heeft gebruikt en nog dicht zit, kunt u gewoon retourneren!

Natuurlijk verhuurt  Nooijens Verhuur Tilburg niet alleen glazen, serviesgoed en glaswerk maar ook alle andere benodigdheden voor een geslaagd feest. Kijk op onze website voor het huren van hangtafels, bars of tap, koelkasten, (party)tenten, glaswerk, verlichting en aankleding voor uw feest of evenement.  Daarnaast levert Nooijens Verhuur natuurlijk niet alleen in Tilburg. Ook Moergestel, Goirle, Oisterwijk, Udenhout, Berkel Enschot, Dongen, Rijen, Gilze, Oosterhout, Breda, Eindhoven en alle andere plaatsen in de omgeving liggen binnen het bereik van Nooijens Verhuur Tilburg.  Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website voor een vrijblijvende offerte van uw feest.

Contact

Watermanstraat 28
5015TE Tilburg
013-5441481
info@nooijensverhuur.nl

Facebook