Verhuur van tafels, stoelen, statafels in Tilburg

Klapstoelen, gestoffeerde stoelen en bistrostoelen met bijbehorende tafels zoals tuintafels, bistrotafel, bartafels/statafels en buffettafels. Werkelijk alles is bij Nooijens Verhuur te huur! Trendy, hip en modern meubilair huren voor een spetterend strandfeest met onze steigerhouten of bamboe meubelen. Hawaii bars met krukken, statafels of parasols met parasolvoeten, bij Nooijens Verhuur Tilburg heeft u keuze uit een ruim assortiment van huur meubels.

Verder kunt u bij Nooijens Verhuur Tilburg verschillende statafels huren voor uw feest of partij. Van standaard tot steigerhout en van chique tot strakke en moderne bartafels.

Voor de eenvoudige statafels zijn diverse geplooide rokken of stretch rokken te huur. U kunt hierbij kiezen uit verschillende kleuren. Daarnaast kunt u nog kiezen voor beschermplaten van doorzichtig kunststof om schade aan de rok te voorkomen. Hierdoor kunnen de meest eenvoudige bartafels worden omgetoverd tot moderne en trendy tafels. Ideaal voor feestjes en evenementen

Verder kunt u o.a.  bij ons terecht voor de verhuur van klapstoelen en examentafels voor de inrichting van lokalen en sportzalen, luxe marktkramen voor presentaties en moderne kamerschermen voor het afscheiden van verschillende ruimtes.

Kijk op onze website voor verdere informatie over het huren van bartafels, bars of tapjes, koelkasten, (party)tenten, glaswerk, verlichting en aankleding voor uw feest of evenement.  Daarnaast levert Nooijens Verhuur natuurlijk niet alleen in Tilburg. Ook Moergestel, Goirle, Oisterwijk, Udenhout, Berkel Enschot, Dongen, Rijen, Gilze, Oosterhout, Breda, Eindhoven en alle andere plaatsen in de omgeving liggen binnen het bereik van Nooijens Verhuur Tilburg.  Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website voor een vrijblijvende offerte van uw feest.

Contact

Watermanstraat 28
5015TE Tilburg
013-5441481
info@nooijensverhuur.nl

Facebook