Verhuur verlichting en geluidsapparatuur

Met gehuurde verlichting en geluid maakt uw feest of evenement compleet. Nooijens Verhuur uit Tilburg heeft een uitgebreid aanbod aan verlichting. Kroonlampen, fransen lantaarns, LED verlichting, spots en nooduitgang-verlichting is een greep uit ons assortiment. Ook tuinverlichting en prikkabels in verschillende lengtes (wit of kleur) voor de aankleding van uw tuin of partytent is bij ons te huur.

Voor geluidsapparatuur voor een toespraak of een lekker muziekje kunt u ook bij Nooijens Verhuur terecht. Van speakersets en geluidsets tot draadloze microfoons en rookmachines. Dit alles kunnen wij natuurlijk leveren met verlengkabels en kabelhaspels.

Natuurlijk verhuurt  Nooijens Verhuur Tilburg niet alleen verlichting en geluidsapparatuur maar ook alle andere benodigdheden voor een geslaagd (bedrijfs)feest of evenement. Kijk op onze website voor het huren van statafels, barkrukken, bars of tapjes, koelkasten, (party)tenten en meubels voor uw feest of evenement.  Daarnaast levert Nooijens Verhuur natuurlijk niet alleen in Tilburg. Ook Moergestel, Goirle, Oisterwijk, Berkel Enschot, Udenhout, Dongen, Rijen, Eindhoven, Gilze, Oosterhout, Breda  en alle andere plaatsen in de omgeving liggen binnen het bereik van Nooijens Verhuur Tilburg.  Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website voor een vrijblijvende offerte van uw feest of evenement.

Contact

Watermanstraat 28
5015TE Tilburg
013-5441481
info@nooijensverhuur.nl

Facebook